Gastenboek

Anne Marieken 2018

Voor mij blijft het genieten om te zien hoe jullie ‘durven leven’. Als ik in la Pierre Rouge ben lijkt niets onmogelijk: een nieuwe carrière of stoppen met werken, alle keuzes zijn weer open, zo raak ik aangeraakt door jullie vermogen om samen een nieuwe koers te varen.

Fije en Gea augustus 2018

“Zo ver van huis en toch een gevoel van thuis”. We hebben een prima relaxed weekje gehad met een verassend diner en de volgende dag ontbijt buiten. Vive la France. Zonnige dagen afgewisseld met regen; koffie afgewisseld met wijn; autorijden afgewisseld met zwemmen. We zien terug op een geslaagd verblijf waar we beide eens goed sliepen. Maar de kroon op deze vakantie vormden jullie toch wel. Met aandacht, verhalen en tijd voor ons. Dank jullie wel! Het verblijf in la Pierre Rouge was geweldig en heeft ons goed gedaan. Geluk en gezondheid toegewenst, wie weet tot ziens.

Joke en Rudy juli 2018

Allereerst een dikke proficiat voor wat jullie hier doen! Het is hier echt een paradijsje! Wij hadden hier echt de beste vakantie van ons leven! Een chapeau voor de kookkunst van Anton, voor de gastvrijheid en de leuke babbels! Ons zie je zeker terug! Anton doet het voor de glimlach, maar wij vertrekken ook met een grote glimlach hoor! Bedankt voor alles en zeker en vast, au revoir!

Paul september 2017

Jullie “levensgevoel vind ik inspirerend; aandacht voor kwaliteit, zorg voor de ander, focus op duurzaamheid en biologische producten, vermogen om de waanzin van de dagelijkse realiteit te relativeren en daar afstand van te nemen.

Frank & Isabella juli 2017

Als rond 19:30 de krekels stoppen met sjirpen en je op je terras voor het zwembad met een rode of witte Chateau Nosières de vallei inkijkt, de eigenaars José en Hobbykok Anton je een superlekker 5-gangen maaltijd met lokale produkten en groenten vers uit eigen tuin serveren, dan pas waan je je op vakantie en als Lodewijk XIV in Floressas!!

Een echte aanrader. Rust, een mooi zwembad en supervriendelijke eigenaars die op afgesproken tijdstip de bloemetjes komen water geven en het zwembad controleren. Een prachtige omgeving voor wie graag wandelt en een huisje dat van alle comfort is voorzien. Op aanvraag gaat Anton zelfs voor jou gaan koken en dat doet hij niet als de minste. Lees verder op gites.nl….