Gastenboek

Paula en Henk 2021: Slechts één ding zouden julli kunnen veranderen, de naam La Pierren Rouge vervangen door “Le Paradis”, waar anders zou het paradijs dan moeten zijn.

Marijke en Joep 2021: Het heerlijk koele azuurblauwe water en slierten van lavendelgeur, de vrijheid, het thuisgevoel, puur vakantieklimaat, de ijsmachine, chateau Nozieres, Jafar en Malì, gastheerschap, met liefde en veel zorg gemaakt.

Cobie en Martin 2020: Onvoorstelbaar hoe heerlijk het is om helemaal tot rust te komen en niks te doen. Maar het is niet alleen het mooie huisje, het mooie zwembad wat deze vakantie zo perfect maakt! De warmte van jullie is niet omdat jullie vinden dat het moet maar omdat het gemeend is. Hartverwarmend!

Stefanie en Tim 2019: Leuke fietstochten, mooie wandelingen, gezellige stadjes in de buurt, af en toe een duik in het verfrissende zwembad, lekker eten en drinken en we kunnen er weer tegen. Bedankt voor het super lekkere ontbijt, de gastvrijheid en de tips. Jullie doen dit met zoveel passie, dat is mooi om te zien.

Carla en Eugène 2019: We zijn wederom culinair verwend met heerlijke diners op ons eigen terras aan het zwembad en niet te vergeten het ontbijt op zondagochtend met vers gebakken croissants, brood en de vijgentaart! Wat een verwennerij!!! `s Avonds zateen we op de rand van het zwembad met voetjes in het water met een heerlijk koel glaasje limo cello nog na te genieten van weer een fantastische vakantiedag.

Anne Marieken 2018: Voor mij blijft het genieten om te zien hoe jullie ‘durven leven’. Als ik in la Pierre Rouge ben lijkt niets onmogelijk: een nieuwe carrière of stoppen met werken, alle keuzes zijn weer open, zo raak ik aangeraakt door jullie vermogen om samen een nieuwe koers te varen.

Fije en Gea augustus 2018: “Zo ver van huis en toch een gevoel van thuis”. We hebben een prima relaxed weekje gehad met een verassend diner en de volgende dag ontbijt buiten. Vive la France. Zonnige dagen afgewisseld met regen; koffie afgewisseld met wijn; autorijden afgewisseld met zwemmen. We zien terug op een geslaagd verblijf waar we beide eens goed sliepen. Maar de kroon op deze vakantie vormden jullie toch wel. Met aandacht, verhalen en tijd voor ons. Dank jullie wel! Het verblijf in la Pierre Rouge was geweldig en heeft ons goed gedaan. Geluk en gezondheid toegewenst, wie weet tot ziens.

Joke en Rudy juli 2018: Allereerst een dikke proficiat voor wat jullie hier doen! Het is hier echt een paradijsje! Wij hadden hier echt de beste vakantie van ons leven! Een chapeau voor de kookkunst van Anton, voor de gastvrijheid en de leuke babbels! Ons zie je zeker terug! Anton doet het voor de glimlach, maar wij vertrekken ook met een grote glimlach hoor! Bedankt voor alles en zeker en vast, au revoir!

Paul september 2017: Jullie “levensgevoel vind ik inspirerend; aandacht voor kwaliteit, zorg voor de ander, focus op duurzaamheid en biologische producten, vermogen om de waanzin van de dagelijkse realiteit te relativeren en daar afstand van te nemen.

Frank & Isabella juli 2017: Als rond 19:30 de krekels stoppen met sjirpen en je op je terras voor het zwembad met een rode of witte Chateau Nosières de vallei inkijkt, de eigenaars José en Hobbykok Anton je een superlekker 5-gangen maaltijd met lokale produkten en groenten vers uit eigen tuin serveren, dan pas waan je je op vakantie en als Lodewijk XIV in Floressas!!