Reserveringsafspraken

Duur van het verblijf
De chambre d`hôte is per nacht te huur en de gite is uitsluitend per week te huur.

Definitief maken van de reservering
Indien de boeking meer dan zeven weken voor aankomst wordt gedaan is een aanbetaling verschuldigd van 50% van de totale huursom. Indien de boeking binnen zeven weken voor aankomst wordt gedaan is de totale huursom direct verschuldigd. De reservering is definitief nadat de (aan)betaling op onze rekening is bijgeschreven. De restantbetaling ontvangen wij graag minimaal op de 49e dag voor aankomst op onze rekening. De kosten voor de eindschoonmaak dienen bij aankomst direct contant te worden voldaan.

Aankomst en Vertrek
Op de dag van aankomst heten wij u van harte welkom tussen 17 en 20 uur. Mocht u eerder of later aankomen, wilt u ons dit dan z.s.m. laten weten? Wij vragen u vriendelijk de accommodatie voor 10 uur te verlaten op de dag van vertrek.

Toeristenbelasting
Dit is de belasting die u aan de eigenaar betaalt en die dit op zijn beurt afdraagt aan de lokale autoriteiten. De toeristenbelasting zit bij de prijs inbegrepen en bedraagt € 0,70  p.p.p.n.

Huisregels

 • Gezien de aard van onze accommodaties is het niet toegestaan zelf gasten te ontvangen
 • U hoeft geen borg te betalen. In uw accommodatie is een inventarislijst aanwezig, wilt u deze lijst bij aankomst controleren en onvolkomendheden direct melden. Indien bij vertrek blijkt dat er zaken ontbreken of kapot zijn, vragen wij u dit ter plaatse te vergoeden
 • Wij gaan ervan uit dat u het rustige karakter van de accommodatie respecteert en de accommodatie gebruikt zoals bedoeld is. Zo hebben wij bijvoorbeeld liever geen harde muziek
 • Drones zijn niet toegestaan ivm privacy en geluidsoverlast.
 • U dient de accommodatie in goede staat achter te laten en wij gaan ervan uit dat u als een goed ‘huisvader/-moeder’ omgaat met de accommodatie, inventaris, omgeving, natuur en het zwembad
 • Roken in de accommodatie is niet toegestaan
 • De gasten van de chambre d’hôte mogen geen gebruik maken van het zwembad. Deze behoort uitsluitend toe aan de huurders van de gite
 • Het zwembad is voorzien van een zeer kwetsbare liner. Daarom zijn glaswerk en scherpe voorwerpen hier niet toegestaan
 • Bij vertrek uit de gite vragen wij u de bedden af te halen, het vuilnis mee te nemen en de barbecue schoon te maken

Huisdieren
Eén hond per accommodatie is welkom (€10 per verblijf), als u dit van tevoren aanmeldt. Indien u meerdere honden of andere huisdieren meeneemt, zullen deze worden geweigerd. Er zal dan geen restitutie plaatsvinden.

Wij hebben zelf twee hele lieve honden: Jafar (Berner Sennen) en Mali (Spaanse waterhond) die goed kunnen omgaan met andere viervoeters. Onze honden komen niet op uw lokatie.

U zult begrijpen dat uw hond, vanwege de hygiëne, niet op de bedden mag. Voor de gîte geldt dat de hond niet in het zwembad mag. Buiten het terrein van de gîte/chambre d`hôte dient uw hond altijd aangelijnd te zijn. Wij danken u voor uw begrip en zijn graag tot nadere toelichting bereid.

Annulering door de gast
Indien u uw reservering wenst te annuleren dient u dit te doen per email.

 • Annulering meer dan 90 dagen voor aankomst: annuleringskosten 30% van de totale huursom
 • Annulering tussen 90 en 28 dagen voor aankomst: annuleringskosten 50% van de totale huursom
 • Annulering tussen 28 en 7 dagen voor aankomst: annuleringskosten 90% van de totale huursom
 • Annulering vanaf 7 dagen voor aankomst : annuleringskosten 100% van de totale huursom
 • Indien u uw verblijf wenst in te korten ontstaat er geen recht op restitutie

Een annuleringsverzekering is aan te raden.

Verblijf inkorten
Indien u uw verblijf inkort, ontstaat er geen recht op restitutie van de huursom of een deel daarvan.

Annulering door de eigenaar
Indien de eigenaar van mening is de verhuur te moeten annuleren, dan zal zij u hiervan terstond schriftelijk in kennis stellen en het betaalde bedrag retourneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *