Chez José

Anton en ik hebben beide een druk werkzaam leven achter de rug; beide hebben we een fantastische carrière gemaakt. Op enig moment besloten we, na een heerlijke vakantie in Frankrijk, hier zelf een huis te kopen. Onze criteria? Geen buren, maximaal een dag rijden afstand, geen klushuis en een zwembad. De zoektocht heeft niet eens zo lang geduurd en al snel besloten we alles te verkopen in Nederland en ons definitief in Frankrijk te vestigen.

De eerste paar jaar hebben we van ons huis ons thuis gemaakt. Per toeval zijn we toen begonnen met de verhuur, gewoon omdat we een kamer over hadden. Dat bleek een schot in de roos: we ontmoetten heel veel bijzondere, leuke, interessante mensen. Om het integratieproces te bevorderen ben ik lid geworden van de gemeenteraad; een hele belevenis! Maar daar bleef het niet bij: ik werd lid van de vrijwillige brandweer! Als heuse ‘kantoorklerk’ stond ik branden te blussen en hielp mee in de ambulance. Niets is je dan te veel… je doet het gewoon, vol overgave.

Sinds kort heb ik een nieuwe passie gevonden! Kijk naar de foto’s! Ik ben een verwoed verzamelaar geworden van brocante, curiosa, snuisterijen etc. Bij mij vind je een uitgebreide collectie serviezen, vaasjes, lampenvoeten, linnengoed, glaswerk. Alles, zolang het maar in de auto past tussen de koffers. Dus ben je op zoek naar een cadeau voor de oppas of wil je jezelf verwennen? Bij mij ben je op het juiste adres.

Volg je dromen, geef je passie inhoud! Kom en geniet van een bijzondere vakantie op een unieke plek.