Chez Anton

Ik heb al mijn hele leven een passie voor koken. Ik ben verrukt van de vele verse, vaak biologische producten die deze streek biedt. Veel kruiden en groente komen uit eigen biologische moestuin: Je proeft de zon in onze tomaten, aubergines, courgettes, doperwten, sperziebonen en al het moois en lekkers wat onze groentetuin biedt.

Ons ontbijt wordt geserveerd met diverse huisgemaakte confitures,  – eigen gebakken vers brood en -croissants, zelf gemaakte yoghurt, ei, ham, kaas en vers fruit.  Een vers gebakken zoete lekkernij ontbreekt evenmin. Natuurlijk ontbreekt koffie, thee en jus d’orange niet.

Tijdens een jaarlijkse kookwedstrijd van de Lot in Cahors won ik de 4e prijs (60 deelnemers) met een heerlijk gerecht van tuinbonen puree, mousseline met saffraan, lamshaas croustillant met een saus van port en kersen.

Prijzen:
Ontbijt, met zelfgemaakte en biologische producten: € 10,00 per persoon
3-Gangen table d’hote diner, inclusief wijn € 30,– per persoon.

Anton kookt desgewenst op de dag van aankomst en op donderdag!

Onze huiswijn komt van Chateau Noziëres, onze buren.