Chez Antoine

Speciaal voor onze gasten!

Uw gastheer/kok Anton heeft zijn hele leven al een passie voor koken. Ik ben verrukt van de vele verse, vaak biologische producten die deze streek biedt. Veel kruiden en groente komen uit eigen biologische moestuin. Tijdens een jaarlijkse kookwedstrijd van de Lot in Cahors won ik de 4e prijs (60 deelnemers) met een heerlijk gerecht van tuinbonen puree, mousseline met saffraan, lamshaas croustillant met een saus van port en kersen.

Enkele voorbeelden van een heerlijk menu:

Bijzonder vismenu:

  • Tempura van gamba’s, atjar, soja mayonaise
  • Kabeljauw uit de oven met pistachenoten, limoen en tomaatjes
  • Frambozen aardbeientaart

Zomermenu om bij te watertanden:

  • Een lolly van zongerijpte kerstomaat, mozzarella bolletje, huisgemaakte pesto
  • Ossobuco à la Milanese op een bedje van geurige safraanrisotto
  • Pannacotta met zacht gegaarde perzik

Streekmenu

  • Courgette roomcrème met krokante basilicum, en -courgette
  • Lasagne van wild zwijn
  • Meloen-kwarktaart

Culinair menu

  • Glaasje avocadocrème met krab en een coulis van rode paprika
  • Aubergine kaviaar met ricotta en cappa
  • Toastje boursin maar dan anders
  • Perzisch lam met aubergine
  • Gevulde vijgen met geitenkaas en pijnboompitten

Onze huiswijn komt van Chateau Noziëres, onze buren.