Chez Antoine

Chez Antoine

La table d’hôte:

Uw gastheer/kok Antoine  heeft zijn hele leven al een passie voor koken. Hij is verrukt van de vele verse, vaak biologische producten die deze streek biedt. Veel kruiden en groenten komen uit eigen moestuin. Biologisch gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen. De lunch ( € 15,– pp) bestaat uit drie gangen, een amuse, hoofdgerecht en dessert incl. één glas huiswijn. Het diner (€ 30,00 pp) bestaat uit maar liefst vijf gangen: een heerlijk aperitief, amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, lokale kaas en dessert. Een halve liter huiswijn, koffie of thee en een huisgemaakte digestief.

Enkele voorbeelden:
Lunch:
• een lolly van zongerijpte kerstomaat uit eigen tuin, mozzarella bolletje en huisgemaakte pesto.
• een maaltijdsalade met tonijn en kwarteleitjes, walnoot en zelfgemaakte dressing.
• huisgemaakte Elzasser appeltaart.

Of:
• zelfgemaakte frisse komkommersoep.
• huisgemaakte pizza rijkelijk belegd en afgemaakt met twee soorten kaas.
• homemade chocolade mousse.


Diner:
• kabeljauw bonbon.
• pompoencrème.
• brochette van eend met pruimen.
• eiwitschuim met chocolade.

Of:
• glaasje avocadocrème met krab en een coulis van rode paprika.
• mousse van eendenlever met px stroop met rozijnen en een kletskop van speculaaskruiden.
• faux filet met rode wijn/port stroop met garnituur.
• îles flottant à la Antoine.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, laat u verassen!

Onze huiswijn komt van de buren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *